EKOLOGISKA RÄDISGRODDAR
Ekologiska rädisgroddar har en vacker gul färg som piggar upp vilken maträtt som helst. Blanda gärna ner rädisgroddarna i en sallad, det adderar en intensiv smak av rädisa. Den starka färgen och peppriga smaken tyder på potenta antioxidanter!
Inspireras av härliga recept med groddar och skott på vår receptsida.
Rädisgroddar innehåller många olika vitaminer, som C-vitamin, A-vitamin,K-vitamin och E-vitamin. De innehåller också kalium, fosfor, betakaroten, magnesium, pantontensyra och zink.
Positiv påverkan
Rädisgroddar innehåller flera viktiga vitaminer som kroppen behöver. Den har bland annat högt innehåll av vitamin E som bidrar till att skydda kroppen från skador av fria radikaler och är viktigt vid bildandet av röda blodkroppar. Den innehåller också Vitamin B3, som också kallas niacin. Niacin bidrar till att minska trötthet och utmattning och att underhålla huden.