EKOLOGISKA CHINAROSEGRODDAR
Ekologiska Chinarosegroddar, eller rädisgroddar, har en vacker rosa-lila färg som piggar upp vilken maträtt som helst. Blanda gärna ner rädisgroddarna i en sallad, de adderar en intensiv smak av rädisa. Den starka färgen och peppriga smaken tyder på potenta antioxidanter!
Inspireras av härliga recept med groddar och skott på vår receptsida.
Chinarosegroddar innehåller många vitaminer, som C-vitamin, A-vitamin, K-vitamin och E-vitamin. De innehåller också kalium, fosfor, betakaroten, magnesium, pantontensyra och zink.
Positiv påverkan
Chinarosegroddar innehåller flera viktiga vitaminer som kroppen behöver. De har bland annat högt innehåll av vitamin E som bidrar till att skydda kroppen från skador av fria radikaler och är viktigt vid bildandet av röda blodkroppar. De innehåller också Vitamin B3, som också kallas niacin. Niacin bidrar till att minska trötthet och utmattning och är viktig för att underhålla huden.